COACHING

Ieder mens is uniek. Maar op één punt zijn we allemaal gelijk: we hebben veel meer talent in huis dan waar we ons van bewust zijn. Stel dat u die kwaliteiten bij uzelf wilt ontdekken en ontwikkelen, dan kan een coach u daarbij helpen. Op tal van terreinen. Bij Van Mansfeld is coaching altijd gerelateerd aan een concrete behoefte die u als deelnemer formuleert. Wilt u snel maximaal presteren in uw nieuwe baan? Uw effectiviteit als manager verhogen? Vaardigheden aan- of afleren? Het zijn slechts enkele vragen waarop personal coaching een antwoord kan geven.

 • Coaching na aanname
  De eerste 100 dagen in een nieuwe baan zijn cruciaal om de goede indruk (uit de sollicitatieprocedure) te handhaven en te versterken. In die periode kunt u met ons sparren en spiegelen. We geven tips en aanwijzingen om uw talenten optimaal te benutten zodat u snel effectief en rendabel bent.
 • Effectiever managen
  U merkt dat u als manager (soms) vastloopt in bepaalde thema’s en vraagstukken. Dit gaat ten koste van uw effectiviteit. Gericht op specifieke situaties, coachen wij u op uw talenten. We bieden u nieuwe inzichten, wijzen van aanpak en handvatten waarmee u uw effectiviteit als manager zelf kunt verhogen.
 • Vaardigheden aan- en afleren
  De dingen die u doet én de dingen die u niet doet, bepalen uw resultaat. In dit coachingstraject ontdekt u hoe u uw talenten nog beter kunt benutten. En hoe u in uw huidige functie en werkomgeving, op basis van uw eigen handelen, maximaal resultaat kunt behalen.
 • Loopbaanoriëntatie
  U staat op een belangrijk kruispunt in uw carrière en voelt dat u keuzes moet maken die wellicht buiten uw referentiekader vallen. Dan is het goed te spiegelen met een coach die wél over dat referentiekader beschikt. Wellicht zijn zelfs een potentieelonderzoek en een arbeidsmarktoriëntatie op z’n plaats.
 • Spiegelen, nieuwe inzichten verwerven
  Zit u als manager al langere tijd in een functie, dan kunt u last krijgen van ‘tunnel vision’. U kunt dan met ons sparren over nieuwe inzichten en wijzen van aanpak voor nieuwe of bestaande problemen.
 • Persoonlijke coaching
  Deze vorm van coaching beslaat nadrukkelijk een breder terrein dan het werk alleen. Ook meer existentiële aspecten komen aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan uw werk-privébalans. Of: hoe kunt u uw leven zó organiseren dat alle eisen die van verschillende kanten op u afkomen, niet leiden tot frustratie (of mogelijk zelfs burn-out).