Verkorte efficiente sollicitatietraingen: 3 sessies

Drietraps-trainingen voor bedrijven en particulieren. Groepgewijs of individueel worden medewerker bijgeschoold in kennis en vaardigheden voor sollicitaties, via de conventionelele en nieuwe methoden. Tevens wordt hun marktwaarde getest en besproken, en hen een frisse, heldere en realistische kijk op de arbeidsmarkt bijgebracht. Aan het einde van de training zal een medewerker gemotiveerd en goed voorbereid zijn of haar mogelijkheden op de arbeidsmarkt ten volle te kunnen benutten.

WERKWIJZE


De drie sessies duren ongeveer twee uur per sessie en bestaan uit:
1) potentieelonderzoek via testen en diepte-interviews, inzicht wordt verkregen in vaardigheden, werkgedrag, managementstijlen, sociale vaardigheden en sterke en minder sterke punten (wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten)
2) arbeidsmarktoriëntatie, met out-of-box brainstormen. Een strategie wordt ontwikkeld voor de oriëntatie op de huidige arbeidsmarkt. Hierbij zal de focus liggen op de wensen en mogelijkheden van de kandidaat in realtie tot concrete mogelijkheden op de arbeidsmarkt (wat wil ik, wat zijn de mogelijkheden).
3) opstellen van een passend CV, enthousiaste sollicitatiebrieven, een helder en krachter uniek arbeidsprofiel waarmee je je kunt onderscheiden van de anderen,  gebruik van netwerk en sociale media, oefeningen mondelinge presentatie, gesprekstechnieken en schrijvaardigeheden.

KOSTEN

De kosten van 3 sessies zijn € 750,- 

CONTACT

Biente Poyck, Van Mansfeld: poyck@vanmansfeld.nl  (gegevens op deze website).